HYR BYGGSTÄLLNING NÄRA DIG

Vi hjälper dig att hitta en säker, trygg och hjälpsam uthyrare av byggnadsställning när dig. Oavsett var i landet du befinner dig.

Vi har samarbete med flera uthyrare & leverantörer och kan med gott samvete rekommendera dem för just ditt byggprojekt. Vårt mål är att samla företag som hyr ut byggnadsställningar från alla Sveriges "större" städer.


Hitta Ditt Län och Din Stad


"Att hyra en byggställning är det perfekta alternativet när du är i behov av en säker och hög arbetsställning inför ett kommande renoveringsarbete."


Så här går Du tillväga

  • I listan här ovanför, leta upp din stad, eller den närmaste du kan hitta.
  • Klicka på staden du vill välja.
  • Du kommer då till din stads sida där du hittar vår rekommenderad uthyrare för Byggställningar när dig.
  • Använd sedan kontaktuppgifterna du hittar där för att ta kontakt med företaget.

Klart!

Vår förhoppning är att du har en Byggnadsställning klar och monterad inom några dagar, självklart lite beroende på tillgång och dina specifika önskemål.


Varför Vi Bara ger Dig en Uthyrare

När du klickat dig fram till respektive stads uthyrningssida så kommer du där att hitta ett förslag på företag att kontakta. Varför vi valt att endast ha ett förslag åt dig är för enkelheten skull. Du slipper leta runt och söka efter alternativ.

Vi leder dig direkt till den bästa!

Det företag vi rekommenderar är en stabil, serviceinriktad och kunnig samarbetspartner till oss.

Vi vet att de gör sitt yttersta för att du som kund ska bli nöjd!

[Skulle du inte vara nöjd med företaget vi rekommenderade, oavsett orsak. Då ser vi gärna att du tar kontakt med oss och beskriver problemet. Vi vill alltid erbjuda en bättre tjänst!]